Frissesség az Otthonodban

Töltsd fel az otthonod a természet változatos illataival!

Ultrahangos aroma párásító

A nálunk kapható termékek válogatott ultrahangos hideg párásítók, ezek ma a legkorszerűbb párásító berendezések. A készülék magas frekvenciájú, gyors rezgéssel mikroszkopikus méretű apró cseppecskékre porlasztja szét a vizet.

100% Természetes

Az illóolajokat nem szabad összetéveszteni a parfümökkel vagy más illatolajokkal. Az illóolajok 100%-ban természetesek a növény számára, míg az illatolajok kémiailag előállítottak, nálunk csakis 100%-ban természetes alapú illóolajokat találsz.​

Az illatok gyógyító hatásai

Az illóolaj a növény illatos esszenciája. Ezek az erősen koncentrált folyékony olajok az aromaterápia alapját képezik, amely azon az elgondoláson alapul, hogy a növényből származó aromás olaj gyógyító, nyugtató, vagy frissítő tulajdonságokkal is rendelkezik.

LEGÚJABB ILLATAINK

AZ AROMATERÁPIARÓL

Az aromaterápia a virágból, kéregből, szárból, levelekből, gyökerekből, gyümölcsökből vagy más növényi részekből nyert természetes olajok alkalmazása a pszichológiai és fizikai jólét növelése érdekében.

Ezeknek az “alapvető” olajoknak a belélegzett aromája stimulálja az agy működését és elősegíthetik az egész test gyógyulását. Az alternatív gyógyászat egyik formája, az aromaterápia. 

Különböző alkalmazásokhoz használható, beleértve a fájdalomcsillapítást, a hangulatvédelmet és a megnövekedett kognitív funkciókat.

ILLATOK HATÁSAI

Munkához

  • Számos illóolaj áll rendelkezésre, melyek mindegyike saját gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Bizonyos illóolajok önmagukban fizikai vagy érzelmi hatásokat okozhatnak.
  • Az eukaliptusz a légzőszervi betegségek elleni hatékony szer. A koncentráció fokozására is képes, valamint serkentő hatású.

Pihenéshez

  • Az aromaterápia azon az elven alapul, hogy az egyes növényekből vagy virágokból származó természetes illatanyagok Illóolajok befolyásolhatják hangulatainkat, és ezáltal azt, hogy hogyan gondolkodunk vagy érezzük magunkat egy adott pillanatban.
  • Például a levendula széles körben ismert nyugtató hatásáról, míg a borsmenta inkább javítja a hangulatot és felfrissíti az embert.

Yogához

  • Ezeknek az "alapvető" olajoknak a belélegzett aromája stimulálja az agy működését és elősegíthetik az egész test gyógyulását. Az alternatív gyógyászat egyik formája, az aromaterápia. Különböző alkalmazásokhoz használható, beleértve a fájdalomcsillapítást, a hangulatvédelmet és a megnövekedett kognitív funkciókat.
  • A Tea Tree gyógyító tulajdonságai bőségesek, természetes immunerősítő, gyógyítja, ápolja a bőrt, enyhíti a légzőszervi megbetegedést és az izomfájdalmat.​

Aroma Párologtatók

Close Menu
×
×

Cart