Frissesség az Otthonodban

Töltsd fel az otthonod a természet változatos illataival!

Ultrahangos aroma párásító

A nálunk kapható termékek válogatott ultrahangos hideg párásítók, ezek ma a legkorszerűbb párásító berendezések. A készülék magas frekvenciájú, gyors rezgéssel mikroszkopikus méretű apró cseppecskékre porlasztja szét a vizet.

100% Természetes

Az illóolajokat nem szabad összetéveszteni a parfümökkel vagy más illatolajokkal. Az illóolajok 100%-ban természetesek és növényi alapúak, míg az illatolajok kémiailag előállítottak. Nálunk csakis 100%-ban természetes alapú illóolajokat találsz.​

Az illatok gyógyító hatásai

Az illóolaj a növény illatos esszenciája. Ezekre az erősen koncentrált olajokra épül az aromaterápia, amelynek lényege, hogy a növényből származó aromás olaj gyógyító, nyugtató, vagy frissítő tulajdonságokkal is rendelkezik.

LEGÚJABB ILLATAINK

ajánljuk

...munkához

  • Az illóolajok mindegyike saját jótékony hatásokkal rendelkezik.
  • Bizonyos illóolajok önmagukban fizikai vagy érzelmi hatásokat váltanak ki.
  • Az eukaliptusz a légzőszervi betegségek elleni hatékony szer. A koncentráció fokozására is képes, valamint serkentő hatású.

...pihenéshez

  • Az aromaterápia azon az elven alapul, hogy az egyes növényekből vagy virágokból származó természetes illatanyagok befolyásolhatják hangulatainkat, és ezáltal azt, hogy hogyan gondolkodunk vagy érezzük magunkat egy adott pillanatban.
  • Például a levendula széles körben ismert nyugtató hatásáról, míg a borsmenta inkább javítja a hangulatot és felfrissíti az embert.

...edzéshez

  • Ezeknek a természetes olajoknak a belélegzett aromája stimulálja az agy működését és elősegíthetik az egész test gyógyulását. Az aromaterápia egyik formája, az alternatív gyógyászatnak. Különböző célokra használható, beleértve a fájdalomcsillapítást, a hangulatingadozást.
  • A Tea Fa gyógyító tulajdonságai bőségesek, természetes immunerősítő, gyógyítja, ápolja a bőrt, enyhíti a légzőszervi megbetegedést és az izomfájdalmat.

AROMA PÁROLOGTATÓK

Close Menu
×
×

Cart