Gyakran Ismételt Kérdések

Illóolajokról

Aroma párologtatókról

Minden termékünk 100%-ban növényi alapanyagból készül, részletesebben olvashat róluk a termék oldalakon.

Természetesen ízlés kérdése mennyire szeretnénk intenzív hatást elérni, 3-8 között az ajánlott.

Természetesen lehet a keverékekből még különlegesebb illatokat lehet kihozni, viszont itt is figyelni kell az olaj mennyiségére. Túl sok olaj már émelyítő lehet.

A doboz belsején található gyártási dátumtól számítva 4 évig.

Az oldalon található illóolajok kizárólag párologtatókhoz ajánljuk, külsőleges és belsőleges használata tilos!

A diffúzorok használata biztonságosabb párologtatást tesz lehetővé, hiszen ezeket a készülékeket, nyílt láng használata nélkül, elektromos hálózatról üzemeltethetjük.

A légzéskönnyítés szempontjából ez a leghatékonyabb módszer. Az ultrahangos párásítók porlasztása olyan hatást kelt, mint amikor a sós vízből készült orrspray-t használod. A légutakba nem párás levegő kerül, hanem az orrodat, légutaidat is nedvesen tartó, apró vízcseppek, melyek nem engedik kiszáradni az orr nyálkahártyáját. 

Mivel az illóolaj nagyon érzékeny vegyület, hő hatására könnyen károsodhat. Ezt védi ki az aroma diffúzor működése, mivel az illóolaj nem érintkezik hővel. Az éjszakai nyugodt alvás, zavartalan légzés érdekében sokkal érdemesebb ilyen készülékeket használni.

Igen lehet csak vízet tölteni a készülékbe. Figyeljünk arra, hogy a tartály oldalán megjelölt max szint fölé NE érjen a beletöltött víz szintje! 

Ekkor sima párologtatóként funkcionál a készülék, párásítja a levegőt miközben a 7 színű LED fény speciális hangulatot teremt.

Nem lehet csak illióolajjal használni a készüléket. A modern technológián alapuló ultrahangos diffúzorok víz és az olaj hozzáadásával működnek.

A diffúzor mikro molekulákká porlasztja a vizet és az olajat, melyek a tüdőnkben könnyebben felszívódnak és ezáltal aktívabban fejtik ki jótékony hatásukat.

Ezért pár csepp olajat csepegtessünk a vízbe és így használjuk a készüléket.

Amennyiben nem párologtatjuk el az összes vizet a tartályból 1 napon belül ajánlott kiönteni és száraz kendővel megtörölni. Ha tovább marad folyadék a tartályban az károsíthatja az eszközt, vízkő keletkezik a porlasztó részen és ez tönkre teheti a gépet hosszútávon.

Elég a használat után kiöblíteni a tartályt majd szárazra törölni, ha van rá mód desztillált vízzel is használhatjuk megelőzve a vízkövet így megtudjuk növelni a készülék élettartamát.

Ha lenne még kérdése.

A kapcsolat menü pontban található e-mail címre nyugodtan küldje el!

Close Menu
×
×

Cart